Dolar 38,0199
Euro 43,3354
Altın 3.951,79
BİST 9.464,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Sal 21°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 18°C

Rektör Yavuz Ünal, Ankara turunda OMÜ, ‘İstihdam’ arayışında

Başkentte milletvekilleriyle de görüşen OMÜ Rektörü Prof. Dr. Ünal, piyasanın beklentilerini karşılayacak istihdama yönelik bir eğitim modeli oluşturmak için çalıştıklarını açıkladı

Rektör Yavuz Ünal, Ankara turunda  OMÜ, ‘İstihdam’ arayışında
26 Kasım 2020 17:09

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde(TBMM) Samsun milletvekilleri ve Din İşleri Yüksek Kurul Başkanı Haçkalı’yı ziyaret ederek iş birliği ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

İSTİHDAMA YÖNELİK EĞİTİM MODELİ
OMÜ Rektörü Ünal Yavuz, TBMM’ye yaptığı ziyarette Samsun Milletvekilleri Çiğdem Kararaslan, Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Yusuf Ziya Yılmaz, ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş’le görüşerek Samsun’u ve bölgeyi ileriye taşıyacak hamleler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarede bulundu. OMÜ’yü kısa vadede ileriye taşıyacak hedeflerini milletvekilleriyle paylaşan Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, eğitim ve AR-GE çalışmalarına yoğunluk vererek Samsun’a ve bölgeye katkı sunmayı amaçladıklarını kaydetti. Üniversite ve şehir iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik projelerin de konuşulduğu görüşmelerde Rektör Ünal, piyasanın beklentilerini karşılayacak istihdama yönelik bir eğitim modeli oluşturmak için çalıştıklarını belirtti.

İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ
Rektörü Ünal, Ankara’daki temasları kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurul Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Haçkalı’yı makamında ziyaret etti. Diyanet İşleri Başkanlığında gerçekleşen görüşmede, Prof. Dr. Abdurrahman Haçkalı, Rektör Ünal ve ekibini tebrik ederek kendilerine başarı temennisinde bulundu. Görüşmede OMÜ ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında yapılması planlanan iş birliği ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.


ETİKETLER:
YORUMLAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.