Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Çok Bulutlu
İstanbul
26°C
Çok Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C

KANLI TARTIŞMA!

Samsun’da tartıştığı bir kişi tarafından tabanca ile belinden vurulan genç ağır yaralandı

KANLI TARTIŞMA!
REKLAM ALANI
27 Temmuz 2023 15:31

İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanın giriş katındaki dairede meydana gelen olayda, bu ikamete giden Bekir Ömer B. (30) ile evde bulunan gençler arasında henüz nedeni belli olmayan bir şekilde kavga çıktı.

KANLI TARTIŞMA!

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN…
Kavganın büyümesi üzerine evde bulunan gençlerden biri tabanca ile Bekir Ömer B.’yi belinden yaraladı. Yaralı genç kaçmaya çalışırken o sırada kırık cam parçaları da kollarını kesti. Ağır yaralanan genç, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

KANLI TARTIŞMA!

ŞÜPHELİLER ZORLUK ÇIKARDI
Olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. O sırada olay yerinde bulunan bazı şüpheliler polise zorluk çıkardı. Olay yeri inceleme polisleri ikamette gerekli çalışmalarını tamamladıktan sonra polis olay yerinden ayrıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.