Dolar 34,1868
Euro 37,1092
Altın 2.979,69
BİST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

KAHRAMAN İTFAİYECİNİN TRAJİK SONU!

Samsun’un Atakum İlçesinde banyoda ayağı kayıp başını vuran itfaiyeci Kürşat Aydın(43), hayatını kaybetti. Aydın, asrın felaketinde enkaz altından kurtardığı yaşlı adama botlarını vermesiyle gündem olmuştu

KAHRAMAN İTFAİYECİNİN TRAJİK SONU!
REKLAM ALANI
3 Mayıs 2024 17:43

Samsun’un Atakum ilçesinde evinin banyosunda ayağı kayıp düşerek, başını yere çarpan Kürşat Aydın (43), hayatını kaybetti. Olayı haber alıp gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Samsun'da inanılmaz ölüm

BANYODA ACI SON
Atakum Yeni Mahalle 3214’üncü Sokak’ta meydana gelen olayda 8’inci kattaki evinin banyosunda ayağı kayan Kürşat Aydın, düşüp başını yere çarptı. Eve gelen eşi M.A., banyoda kanlar içinde Aydın’ı görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Aydın’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Samsun'da inanılmaz ölüm

YAKINLARI KAHROLDU
Kürşat Aydın’ın ölüm haberini alan yakınları, gözyaşlarını tutamadı. Kürşat Aydın’ın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardında otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Samsun'da inanılmaz ölüm

MERZİFON’DA GÖREV YAPIYORDU
Amasya’nın Merzifon İlçesi’nde iftaiye eri olan Kürşat Aydın, Asrın Felaketi olarak nitelendirilen depremler sonrası Kahramanmaraş’ta kurtarma ekibinde görev almıştı. Aydın ve ekibi, Trabzon Caddesi’nde yıkılan Mis Apartmanı’nda 6 saatlik çalışma sonucu depremden 37 saat sonra yaşlı bir adamı enkaz altından çıkardı. İtfaiye eri Kürşat Aydın, bu esnada yalın ayak olduğunu gördüğü yaşlı adama ‘üşümesin’ diye kendi botlarını giydirdi.

Samsun'da inanılmaz ölüm

DEPREMİN KAHRAMAN İTFAİYECİSİ
Bu hareketiyle bir anda Türkiye’nin gündemine gelen Aydın, basına şu açıklamayı yapmıştı:

“Saatler süren çalışmanın ardından yaşlı amcamızı sağ salim çıkarttık. Çıkardıktan sonra amcanın ayaklarının çıplak olduğunu fark ettim. Ben de insani bir refleksle botlarımı çıkarıp amcaya verdim. Amca da ‘Oğlum siz ne yapacaksınız?’ diye sordu. Ben de ‘Bizi düşünme. Biz çaresine bakarız’ dedim. Amcayla yaklaşık 4 saat sonra yeniden görüştük. Bize teşekkür edip, ‘Botlarını vereyim, eşimi de enkaz altından çıkarın’ dedi. Botlarımı geri aldım ve arkadaşlarımla enkazda çalışmaya devam ettik. Amcamızın eşinin cansız bedeniyle karşılaştık. Hayatını kurtardığımız yaşlı adamla yaşadığım anı hiç unutamayacağım.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.