Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Çok Bulutlu
İstanbul
26°C
Çok Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C

‘HEDEF, TARIMA DAYALI SANAYİ!..’

Samsun’un Bafra İlçesi Karpuzlu Mahallesi’nde ürtecilerle buluşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, önemli açıklamalarda bulundu

‘HEDEF, TARIMA  DAYALI SANAYİ!..’
REKLAM ALANI
6 Temmuz 2024 00:45

Samsun’un Bafra İlçesi’ne gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, burada bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Karaaslan, Karpuzlu Mahallesi’nde ise karpuz üreticileriyle bir araya geldi.

MİLLET BAHÇESİ’NDE İNCELEME
Çiğdem Karaaslan ilk olarak Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı belediyede ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra sırasıyla Öğretmenevi’nde kadın sivil toplum temsilcileriyle buluşan Karaaslan, programı devamında yapımı devam eden Millet Bahçesi ile Millet Camii inşaat alanını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BAFRA’NIN ÇOK ÖNEMLİ PROJELERİ
Alparslan Türkeş Parkı’nda ilçe merkezi ve kırsaldaki muhtarla bir araya gelerek sorunları dinledi ve not aldı. Bafra Ovası’nda Karpuzlu Mahallesi’nde karpuz tarlası sahibi Arif Tunç’u ziyaret eden Çiğdem Karaaslan, burada çiftçilerin sorunlarını dinledi. Karaaslan, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“19 Mayıs İlçesi sonrasında Bafra’ya geldik, buradan da Alaçam’a geçeceğiz. Sivil toplum temsilcilerimizle görüştük, muhtarların sorunlarını dinledik. Belediye başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bafra’mızda gerçekleştirilen çok önemli projeler var. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarında çözülmüş sorunlar var. Şuan hali hazırda yapımı devam eden Bafra’nı vizyon çalışması olan Millet Bahçesi ve Millet Cami’nin içinde çok çeşitli kompleksler var. Buraları da gezdik ve çalışmalar hakkında bilgi aldık.”

TARIMSAL SANAYİ İÇİN ÇABA
Salgın sürecinin dünyaya bambaşka bir sorun yaşatmış olduğununu vurgulayan Karaaslan, “Gıda tedarikinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Samsun şanslı bir şehir. Bafra, Çarşamba ve Vezirköprü ovaları var. Karpuzlu Mahallesi’nde karpuz tarlasındayız. Burada bereketi, üreticilerimizin emeğini, alın terini görmekteyiz. Emek sarf ederek topraktan sofralara kadar taşıyan bütün mekanizmaların daha da gelişmesi, özelikle Samsun’da tarıma dayalı endüstrinin geliştirilmesi için tüm birimlerimiz, bakanlarımız, belediye başkanlarımızla çalışıyoruz. Bu yönde peşi sıra gerçekleştirilen yatırımlar var. gerçekleştirilenler var” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a ziyaretleri kapsamında AK Parti il Başkanı Mehmet Köse, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner de eşlik etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.