Dolar 34,2207
Euro 37,1313
Altın 2.984,11
BİST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

SAMSUN’DA BEKLENEN AÇILIŞ!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, İlkadım İlçesinde inşa edilen Belediye Hamamı ve Havuzu’nun açıldığını, hamamın sadece kadınlara hizmet vereceğini söyledi

SAMSUN’DA BEKLENEN AÇILIŞ!
REKLAM ALANI
9 Temmuz 2024 14:41

Samsun’da hamam geleneğinin yaşatılması ve turizme artı bir değer daha kazandırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, İlkadım ilçesindeki Belediye Hamamı ve Havuzu’ndaki inşaat çalışmalarını tamamlayarak yeniden hizmete açtı. Kökçüoğlu Mahallesi 100’üncü Yıl Bulvarı’nda bin 242 metrekare alan üzerinde yer alan Belediye Hamamı ve Havuzu’nda yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, masaj odaları, köpük odası ve kafe yer alıyor.

ŞEHİR TURİZMİNE YENİ BİR ALAN
Belediye Hamamının hizmete girdiğini açıklayan Başkan Halit Doğan, “Kadınlarımıza değer, kadınlarımıza özel diyerek hayata geçirdiğimiz havuz ve hamamımız hizmete açıldı. Hamam geleneğimizi yaşatıyor, şehir turizmimize yeni bir alan daha kazandırıyoruz. Bölgeye her anlamda değer katacak eserlerden biri. Burada daha önce var olan hamam atıl kalmıştı. Şimdi daha işlevsel ve modern bir yapıya dönüştürüldü. İnşat çalışmaları tamamlandı. Hamamımız yenilenmiş yüzüyle hemşehrilerimizin hizmetinde. Bu hamam sadece kadınlarımıza yönelik hizmet verecek. Belediye Hamamımızda; yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, masaj odaları, köpük odası ve kafe yer alıyor. Şehrimize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkürler” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.