Dolar 34,2349
Euro 37,0690
Altın 3.014,41
BİST 8.885,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 19°C
Cts 19°C

‘TSYD SAMSUN’ FARKI!

Samsun’da, Türkiye Spor Yazarları Derneği(TSYD) Şubesi, 19 Mayıs Stadyumu’nda basın mensuplarına yönelik yenilikler yaptı

‘TSYD SAMSUN’ FARKI!
REKLAM ALANI
12 Ağustos 2024 13:44

Samsun’da basın mensupları TSYD Samsun Şubesi’nin 19 Mayıs Stadyumu’nda kendilerine yönlek yaptığı yenilikler dolu ortamda ligin ilk maçını izleme fırsatını buldu. TSYD Samsun Şubesi yönetimi, basın mensupları için stadyumda röportaj alanı, yeni sandalyeler ve dinlenme alanı gibi birçok iyileştirme gerçekleştirdi.

IŞIKLANDIRILMIŞ RÖPORTAJ ALANI
TSYD Samsun Şubesi, basın mensuplarının maç günlerinde daha rahat çalışabilmeleri için stadyumda önemli yenilikler yaptı. Protokol çıkışında basın mensupları için röportaj alanı oluşturan TSYD, bu alanı ayrıca gece maçları için ışıklandırdı. Basın mensuplarının stadyuma girişini taraftar girişinden ayırarak, girişleri daha güvenli hale getirdi.

SANDALYELER VE MASALAR YENİLENDİ
Ayrıca, basın toplantı odası yeniden düzenlendi. Basın tribünündeki eskiyen sandalyeler yenilendi ve yerine 100 adet yeni sandalye konuldu. Basın tribünü dinlenme alanı da çalışma masaları, yeni sandalyeler, televizyon, buzdolabı ve yenilenen elektrik altyapısıyla daha konforlu hale getirildi. Kaçak girişlerin önüne geçmek için basın tribünü giriş ve çıkışları kontrol altına alındı.

FOTO MUHABİRLERİ İÇİN KULÜBELER
Foto muhabirleri için ise saha içinde kale arkalarına, yağışlı havalarda korunmaları amacıyla 4 adet kulübe yerleştirildi. TSYD Samsun Şube Başkanı Murat Sandıkçı, yapılan iyileştirmelerin basın mensuplarının çalışma koşullarını iyileştirmeyi amaçladığını belirterek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Samsunspor’a teşekkür etti.

TSYD Samsun Şube Başkanı Murat Sandıkçı, yapılan yenilenme çalışmalarıyla meslektaşlarının daha konforlu çalışma ortamına kavuştuklarını söyledi.

Elif SEKMEN

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.