Dolar 34,2593
Euro 37,1285
Altın 3.013,34
BİST 8.762,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C

‘ZABITA’NIN GURUR GÜNÜ!

Samsun’da, Zabıta Teşkilatı’nın 198’inci kuruluş yıl dönümünü ve Zabıta Haftası nedeniyle bir dizi kutlama yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Doğan, “Hedeflerimize zabıta ekiplerimizle yürüyoruz” dedi

‘ZABITA’NIN GURUR GÜNÜ!
REKLAM ALANI
4 Eylül 2024 17:44

Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı zabıtalar, Zabıta Teşkilatı’nın 198’inci kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda tören düzenledi. Anıta çelenk sunumu ile başlayan tören, Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Yücel Şirin’in çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

VATANDAŞLARA KARANFİL DAĞITTILAR
Törenin ardından zabıta ekipleri Kızılay’a Kan Bağışı kampanyasının startını verdi. Zabıta ekipleri tarafından Mecidiye Caddesinde ise vatandaşlara hafta dolayısıyla karanfil hediye edildi. Ekipler, Cumhuriyet Meydanı’nda bilgilendirme stantları da kurarak vatandaşlarla buluştu.

BAŞKAN HALİT DOĞAN’DAN KUTLAMA
Zabıta Dairesi Başkanı Yücel Şirin ve beraberindeki zabıta ekipleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ekipleri makamında ağırlayan Başkan Doğan, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Şehrimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan Zabıta Teşkilatımız ile bir aradayız. Zabıta arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ve verdikleri emeklerin farkındayız. Bu anlayışla Zabıta Haftası’nın bu farkındalığı artırmada önemli olduğunu düşünüyorum. Belediye hizmetlerimizin her aşamasında önemli bir rol oynayan ve şehrimizin düzeni için her zaman özveriyle çalışan tüm zabıtalarımızın gününü ve haftasını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. ‘Huzurlu Şehir, Gururla Samsun’ hedefimize, tüm Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerimizle birlikte yürüyoruz”dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.