Dolar 34,2526
Euro 37,1279
Altın 3.012,59
BİST 8.704,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C

ALKIŞLAR İŞÇİLERE!

Samsun’da fabrika işçileri, Kavak İlçesindeki Çakallı İlkokulu’nu boyadı

ALKIŞLAR İŞÇİLERE!
REKLAM ALANI
5 Eylül 2024 16:26

Samsun’un Kavak İlçesi’ndeki bir fabrikadaki çalışanlar, ‘İşimi Seviyorum’ sloganıyla Çakallı İlkokulu’nu boyadı. Gönüllü olarak köy okullarındaki ortamları iyileştirmek için bir araya gelen işçiler, okulun duvarlarını, sınıfları ve koridorları kendi aldıkları boyalarla boyadı.

YENİ DÖNEMDE YENİLENEN OKUL
Kavak Organize Sanayi Bölgesi’nde(OSB) faaliyet gösteren İFYIL TERMO İklimlendirme şirketi çalışanlardan Özlem Özyurt, çalışmayla ilgili, “Fabrika çalışanları olarak, sosyal sorumluluk politikalarımızla çalışmaya, çevremize duyarlı çalışma felsefemizle toplumumuzun ihtiyaçlarına çözümler üretmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda, fabrikamızın konumlandığı Samsun Kavak ilçesinde yer alan Çakallı İlkokulu için bir araya geldik. Gönüllü çalışanlarımızla birlikte okulun tadilat ve boya ihtiyaçlarını karşılayarak, okulumuzu yeni eğitim dönemine hazır hale getirmeye katkı sağladık. Yeni eğitim-öğretim dönemine, yenilenen okullarında başlayacak olan minik öğrencilerimize başarılar diliyoruz” dedi.

SLOGANLARI, İŞİMİ SEVİYORUM!
İş kıyafetlerinin arkasında da ‘İşimi Seviyorum’ sloganının yer aldığını ifade eden Özyurt, “İşini severek yapanlar, gönüllü faaliyetleri daha çok seviyor ve ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın hayatını renklendirirken, biz de firma sıcaklığı ile kalpleri ısıtmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.