Dolar 34,2604
Euro 36,9699
Altın 3.030,12
BİST 8.759,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Samsun’da öğrencilere BÜYÜK DESTEK!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere verdiği desteği 2024-2025 yılı için yüzde 50 artırarak 2 bin 408 öğrenciye, 5 milyon 865 bin liralık eğitim ve kırtasiye desteği sağlıyor

Samsun’da öğrencilere BÜYÜK DESTEK!
REKLAM ALANI
11 Eylül 2024 16:21

Birçok projeyle öğrencilerin yanında yer alan Samsun Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere verdiği desteği 2024-2025 eğitim öğretim yılı için yüzde 50 artırdı. Bu çerçevede ilkokul, ortaokul, lise ve üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi 2 bin 408 öğrenciye 5 milyon 865 bin liralık eğitim ve kırtasiye desteği sağlanıyor. Eğitim ve kırtasiye destekleri eylül ve şubat aylarında temel ihtiyaç destek kartlarına yatırılıyor.

“Öğrencilerimiz sadece derslerini düşünsünler”

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Biz 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin yanında yer alarak, bu anlayışla çalışıyoruz. Yine eğitim öneminin farkında olan bir anlayışla, öğrencilerimizin ve ailelerimizin her alanda yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu yıl da Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim desteğimizi yüzde 50 artırarak öğrencilerimizin ve ailelerimizin eğitim masraflarını hafifletmek ve eğitimlerine katkı sunmak istiyoruz. Öğrencilerimiz sadece derslerini düşünsünler. Biz hayatın her alanında bugünümüzün ve geleceğimizin teminatı gençlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.