Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 28°C

İŞTE YENİ TFF BÖLGE MÜDÜRÜ!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Samsun Bölge Müdürlüğü görevinden alınan Haluk Tan’ın yerine Hasan Özbulut getirildi

İŞTE YENİ   TFF BÖLGE   MÜDÜRÜ!
REKLAM ALANI
20 Eylül 2024 17:35

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Samsun Bölge Müdürlüğü’nde önemli bir değişiklik yaşandı. Görevden alınan Haluk Tan’ın yerine Futbol İl Temsilcisi Hasan Özbulut atandı. Özbulut, yeni görevine başlama sürecinde Samsun futbol camiasına hizmet etmeye devam edecek.

TFF

Görev değişikliği, yerel futbol gündemindeki son gelişmeler arasında yer alıyor. TFF’nin bu atama ile bölgedeki futbol organizasyonlarında yeni bir dönemi başlatmayı hedeflediği ifade edildi.

HASAN ÖZBULUT KİMDİR?
22.12.1959 tarihinde Samsun’da doğdu. Amatör olarak uzun yıllar futbol oynadı. 1984 yılında kendi mahallesi olan Cedit-Sporu kurarak kendi mahallesinde hem idareci hem sporcu olarak görev yaptı. Sonrasında Samsun Amatör kümesinin önemli kulüplerinden Irmak Sanayi Spor Kulübünde idareci olarak görev yaptı ve 1997 yılında Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda görev aldı, devamında 3 sezon Samsun spor alt yapısında yönetici olarak görev yaptıktan sonra 2000 yılı Ocak ayında TFF Samsun İl Temsilciliği görevine atandı ve o tarihten bu yana görevini layıkı ile sürdürmeye çalışıyor.

TFF

Devamında görev aldığı Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda 2004 yılından bu güne Genel Sekreterlik görevini sürdürüyor. 2002 yılında başladığı TFF Temsilciliği görevine Üst Klasman Temsilcisi olarak devam etmektedir.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.