Dolar 34,2604
Euro 36,9699
Altın 3.030,12
BİST 8.759,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

‘Ecrin’ dosyasında işler git gide karışıyor çarpıcı detaylar!

‘Ecrin’ dosyasında işler git gide karışıyor çarpıcı detaylar!
REKLAM ALANI
15 Mayıs 2019 15:41 | Son Güncellenme: 15 Mayıs 2019 15:42

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde evlerinin önünden kaybolan 1 buçuk yaşındaki Ecrin’in annesi Sevcan Kurnaz ve üvey babası Deniz Kurnaz’ın Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olması yeni gelişmeleri de beraberinde getirdi.

Samsun’un Vezirköprü ilçe merkezine yaklaşık 32 kilometre uzaklıktaki Alancık Mahallesi’nde oturan Kurnaz ailesinin 1 buçuk yaşnıdaki kızları Ecrin, geçen hafta Salı günü öğle saatlerinde evlerinin önünde oynarken kayboldu.

Aile kendi imkânlarıyla aradığı Ecrin’e ulaşamayınca, jandarmaya haber verdi. 9 gündür bölgenin tamamını tarayan ekipler, Ecrin’e ait bir ize rastlayamadı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Ecrin’in annesi Sevcan Kurnaz, babası Deniz Kurnaz ve amcası Özkan Kurnaz’ın yaptığı açıklamalar birçok soruyu da beraberinde getirdi.

İZLEYİCİ ŞOK YAŞADI
Sevcan Kurnaz’ın Ecrin’in nüfusunda babası olarak görülen ve Ecrin doğduktan 4 ay sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Cengiz Kurnaz’ın bir resmi nikahlı eşi ve farklı zamanlarda 3 kadınla birlikte olduğu ortaya çıktı. Cengiz Kurnaz’ın Sevcan Kurnaz dışındaki beraberliklerinden çocuk sahibi olamadığının gündeme gelmesi Ecrin Kurnaz’ın babası kim sorusunu akıllara getirdi. Aynı zamanda Müge Anlı’nın, Cengiz Kurnaz’ın yaşadığı kadınlardan birinin Sevcan Kurnaz’ın ablası olduğunu ortaya çıkarması izleyicileri şoke etti. Müge Anlı’nın programında konuşan Sevcan Kurnaz, “Cengiz Kurnaz beni para karşılığı başkalarına satıyordu, Ecrin’in babasının kim olduğunu bilmiyorum” açıklaması izleyicilerin kanını dondurdu.

ŞÜPHELERİ ÜZERİNE ÇEKTİ
1,5 yaşındaki Ecrin’in kaybolmasının ardından 4 saat boyunca kimsenin aklına Ecrin’in nerede olduğunun gelmemesi, aile bireylerin kimseden şüphelenmemesi akıllara Ecrin’e başka bir şey mi yapıldığını getirdi. Ecrin’i son gören annesi Sevcan Kurnaz’ın eşi Deniz Kurnaz’ın kardeşi Özkan Kurnaz sorulan sorulara net bir şekilde yanıt verememesi tüm şüpheleri üzerine çekti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.