AK Parti Bafra’dan Ferah Bebeğe Kan Bağışı

Samsun’un Bafra ilçesinde İstanbul’da yaşamını sürdüren Bafralı ailenin 18 aylık çocukları lösemi hastası Ferah bebek için başlatılan Kızılay ve TÜRKÖK kampanyasına, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı kan bağışında bulundu.
AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetimi, Bafra Gençlik Merkezinde kurulan kan bağış stantlarında Ferah Bebek için kan bağışında bulundu.
AK Parti İlçe Başkanlığı yönetimi olarak ferah bebeğe parti yönetimince kan bağışında bunduklarını söyleyen İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, “Bafra ilçemizde Bafralı ailemizin 18 aylık bebeği Ferah için başlatılan kan ve türkök bağışı için, bizlerde AK Parti İlçe Başkanlığı yönetim kurulumuz ile birlikte kan bağışında bulunduk. Biliyoruz ki, verdiğimiz kan ve türkök bağışları ferah bebeğe uymasa dahi, ferah bebek gibi olan hastalara da umut olacaktır. Ben bir kez daha kan bağışında bulunan Bafralıları ve yönetim kurulu üyelerime teşekkür ederim” dedi.
Bafra İlçe sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın ise, Bafra’mız da yüzlerce kişi ferah bebek için gerçekten seferber oldu. Yüzlerce kişi, 7’eden 77’ye genci, yaşlısı kan bağışında bulundu. Kan bağışı seferberliğine AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı da katılarak, yönetim olarak bağışta bulundular. Kan ve türkök bağışları devam ediyor, bağışta bulunmak isteyenler Bafra Gençlik Merkezine gelerek, kan bağışı yapabilirler” şeklinde konuştu.