ANNE İLE OĞLU ÖLÜMDEN DÖNDÜ!
Samsun’da 2.5 yaşındaki çocuğunun balkondan düştüğünü gören anne yardıma koşarken düşüp yaralandı. Anne ile oğlu hastaneye beraber kaldırıldı

Samsun‘un Canik İlçesi Soğuksu Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 2.5 yaşındaki Suriye uyruklu Edeep Bader Oujan 1’inci kattaki evlerinin balkondan yere düştü. Çocuğun düştüğünü gören komşular polise ve sağlık ekiplerine haber vererek yardım istedi.
DÜŞEN OĞLUNA KOŞARKEN O DA DÜŞTÜ
Bakkaldan ekmek almadan dönen anne Turkıeh Oujan balkondan düşen çocuğunu görünce yanına koşarken düşerek yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralı çocuk tedavi altına alındı. Yaralı anne için de polis ekipleri olay yerine ambulans istedi.
HAMİLE ANNE VE OĞLU İYİ DURUMDA
Hamile olduğu öğrenilen anne Turkıeh Dujan da ambulansla aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Anne ve oğlunun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.