Ayşe Ayan kime sitem etti?
Samsun İYİ Parti İl Başkan adaylığını açıklayan isimlerden Ayşe Ayan, kendisine ait sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile kafaları karıştırdı.

“Klavye delikanlıları neredeydi?”
Son zamanlarda siyasi partilerin il ve ilçe başkanlık seçimleri sebebiyle Samsun siyaseti hareketli zamanlar geçiriyor. Samsun İYİ Parti İl Başkanı adaylarından Ayşe Ayan’da seçim arifesinde yaptığı bir paylaşım ile akıllarda soru işareti oluşturdu. Paylaşımında; Ben Salıpazarı, Atakum, İlkadım, Tekkeköy, Bafra, Ayvacık ve Canik İlçemizde değerli dava arkadaşlarımla yol kat ederken şimdi klavye delikanlısı olanlar neredeydi? ‘Bilen bilir bilmeyen konuşur.’” İfadelerini kullanan Ayan, kime mesaj veriyor? Parti içerisinde anlaşmazlıklar mı var? Daha ilçe kongreleri devam ederken parti içi rekabet kızışıyor mu? İYİ Parti il Başkanlığı seçimi gergin geçeceği ön görülüyor.
AYŞE AYAN KİMDİR?
Ayşe Ayan, 1968 yılında doğdu. Sağlık Meslek Lisesi öğrenimimden sonra Şişli Etfal Hastanesinde hemşire olarak görev alan Ayan, Bu süre içerisinde geceleri çalışıp gündüzleri İstanbul Üniversitesinde lisans eğitimimi tamamlayarak hukuk fakültesini bitirdi. Halen hem Samsun merkezde hem de Çarşamba ilçesinde bulunan Hukuk bürolarında çalışan ve Avukatlık mesleğime devam eden Ayşe Ayan, evli ve 3 çocuk sahibidir.