BAFRA’DA İNTİHAR ŞOV!
Samsun’un Bafra İlçesi’nde eşinden ayrıldıktan sonra bunalıma giren genç kadın, köprü korkuluklarına çıkarak intihara teşebbüs etti

Samsun’un Bafra İlçesi Fatih Mahallesi Çetinkaya Köprüsü’nde meydana gelen olayda, piknik yapmaya giden bir vatandaş, köprünün korkuluklarında bir kadın olduğunu fark etti ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
İTFAİYE ÖNLEM ALDI
POLİS İKNA ETTİ
Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri köprü altında güvenlik önlemi aldı. Polis ekipleri kadını ikna etmeye çalıştı. Köprünün korkuluğundan Kızılırmak Nehri’ne atlamaya çalışan R.K.(28) isimli kadını polis ekipleri ani bir refleksle yakalayarak korkuluklardan aldı. Sakinleştirilen kadın, polis ekiplerince hastaneye götürüldü.
BİR SÜRE ÖNCE BOŞANMIŞ
Köprüden atlamak isteyen R.K.’nin bir süre önce eşinden boşandığı ve bu nedenle psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.