Dolar 34,2863
Euro 37,0253
Altın 3.028,14
BİST 8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 18°C
Çar 18°C

BAFRA’DA ‘UNUTULMAZ’ DÜĞÜN!

Samsun’un Bafra İlçesi’nde Küçükdursun ile Aydemir ailelerinin evlatları Meltem ile Ayhan, hayatlarının en mutlu gününü sevdikleriyle yaşadı

BAFRA’DA   ‘UNUTULMAZ’   DÜĞÜN!
REKLAM ALANI
9 Eylül 2024 17:26

Samsun’un Bafra İlçesi’nin tanınan ve sevilen Küçükdursun ile Aydemir aileleri, evlatları Meltem İle Ayhan’ın ömür boyu mutluluk için hayatlarını birleştirdikleri muhteşem bir düğün törenine ev sahipliği yaptı.

Meltem ile Ayhan muradlarına erdi

KINA GECESİ İLE BAŞLAYAN ŞÖLEN
Bafralı Sevilay ile Şükrü Küçükdursun’un kızları Meltem, Muradiye ile Recai Aydemir’in oğulları Ayhan Aydemir ile hayatını birleştirdi. Cumartesi günü akşamı Gazipaşa Mahallesi’nde gelin evinde düzenlenen kadınlara özel kına gecesi ile başlayan şölen, ertesi gün Saklı Bahçe Düğün Salonu’nda devam etti.

Meltem ile Ayhan muradlarına erdi

GECE BOYUNCA MÜZİKLİ EĞLENCE
Yoğun bir davetli topluluğunun yer aldığı düğün şöleninde gece boyunca susmayan müzik, tüm katılımcıları coşturdu. Herkesin doyasıya eğlendiği gecede Meltem ile Ayhan çifti ise, “Hayatımızın en mutlu anlarını yaşadığımız bu günlerde bizimle olan, bu mutluluğumuzu, heyecanımızı bizimle paylaşan tüm sevdiklerimize, arkadaşlarımıza, yakınlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.