Bakan Demircan’dan Samsun’da net mesaj
Samsun’da konuşan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan Afrin Harekatını eleştirenlere sert yanı verdi. Demircan “ Birileri diyor ki Afrin’e girmeyin. Arkadaş siz kimin tarafındasınız. Siz istemeseniz de Türkiye oraya girecek” dedi

Kavak İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi ilçe düğün salonunda gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde genel merkezin adayı Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Osman Atlı ilçe başkanı seçildi.
TÜRKİYE ZORLU SÜREÇTEN GEÇİYOR
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, “Türkiye ve bölgemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Eskiden bu coğrafyayı parçalamış olanlar, yeniden harita çizmek, kargaşa yaratmak isteyip kardeşi kardeşe düşürmek istiyorlar. Bir ülkenin lideri çıkıp diyor ki dünya beşten büyüktür. Bu kolay bir şey değil. Bu zaman kadar tüm dünyanın egemenlik haklarını 5 ülkenin liderleri belirliyordu. Artık o devir bitti. Artık bir millet liderine sahip çıkıyor çıkmaya da devam ediyor.2019 seçimi bütün seçimlerden daha önemli bir seçim. Kavak’ı bu şekilde kalabalık ve coşkulu şekilde biz varız demesi bizi çok mutlu ediyor.”
BU ÜLKE KENDİ UÇAĞINI DA YAPACAK İNŞALLAH
15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra millet iradesinin çok yönlü bir mücadele ile başarıya adım adım ilerlediğini vurgulayan Ahmet Demircan, “Millet iradesi çok yönlü bir mücadele ile başarıya adım adım ilerliyor. Bu mücadele dışardan baskılar tehditler bir tarafa, içeride vesayet rejimleri ve en sonda 15 Temmuzda yaşadığımız ciddi bir darbe girişimi ile karşı karşıya kalındı ve Türkiye Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği sayesinde milletin harekete geçmesi ile uçurumun kenarından yukarıya çıkarıldı. Türkiye güçlenmek zorunda. Attığı adımları daha da güçlendirerek atmak zorunda yani durmak yok yola devam. Türkiye ileride kendi uçağını yapacak duruma gelecek inşallah. Tankını tüfeğini yapıyor. Uçağını da yapacak inşallah. Bu terör belasını artık başımızdan atacağız ister tek başlarına gelsin isterlerse hepsi gelsin.” Dedi.
AFRİNE GİRMEYİN DİYENLER KİMİN TARAFINDA?
Bakan Demircan şöyle devam etti: “Birileri diyor ki Afrine girmeyin. Arkadaş siz kimin tarafındasınız. Afrin’e Türkiye girmesin diye kim istiyor. ABD, Avrupa istiyor. Siz istemeseniz de Türkiye oraya girecek. Ama bu saldırıları def etmek için yapılan cumhur ittifakı ile bu ülke bir seçime gidiyor. Bu yasal düzenlemeyi önümüzdeki hafta uygulamaya geçireceğiz. Milletimizde seçimlerde gereken cevabı verecektir.” Dedi.
MÜJDEYİ VERDİ
Partisinin Kavak İlçe Kongresi’nde konuşan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ilçeye yeni bir devlet hastanesinin yapılacağı müjdesini verdi
‘HASTANE BU YIL KAZANDIRILACAK’
Bakan Demircan, “Kavak sanayisiyle parlayan bir bölge. Kavak kalınırsa Samsun’da kalkınır. Eğer kavak gelişirse Samsun’da gelişir. Ben kendi bakanlığım ile ilgili bir müjde vermek istiyorum. Kavak’ın mevcut hastanesi mekan olarak deprem açısından sorunlu bir hastane . Kavak Devlet Hastanesini yatırım çerçevesine aldık. Kavak ilçemize inşallah bu sene bir hastane kazandırıyoruz. Eksiklikleri tamamlamak hepimizin sorunudur. Kavak’ın diğer sorunlarını da diğer milletvekili arkadaşlarımızla takip ederek görevimizi yerine getirmek zorundayız.”dedi.