Dolar 34,2285
Euro 37,0764
Altın 3.008,75
BİST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C

BAŞKAN TÜRKEL SAHAYA İNDİ!

Samsun’un Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, ilçede yaptığı saha çalışmalarında, “Üreterek kalkınacağız, kentimizi ve memleketimiz ileri taşıyacağız” dedi

BAŞKAN TÜRKEL  SAHAYA İNDİ!
REKLAM ALANI
8 Ekim 2024 19:08

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanmak amacıyla çalışma başlattı. Bu kapsamda belediyeye ait iş makinelerinin onarımı, araç bakımı, park donanımları, konteyner ve pano üretimi gibi birçok çalışma belediye bünyesindeki atölyelerde gerçekleştirilirken, çok sayıda uzman personelin görev aldığı çalışmalarda belediye hizmetlerinde kullanılacak malzeme, ekipman ve donanımlar ise az maliyetle üretiliyor.

BAŞKAN TÜRKEL

SAHAYA İNDİ!

PERSONELDEN BİLGİ ALDI
Saha ziyaretleriyle belediye hizmetlerini yerinde inceleyen Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, personelden çalışmalar hakkında bilgi alıyor. Türkel, son olarak Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Makine İkmal Bakım ve Onarım müdürlüklerini ziyaret etti. Fen İşleri Şantiyesi’nde teknik ekiple kaynak yapan Türkel, ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ndeki çalışmaları inceledi. Belediyenin Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, tüm personele çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN TÜRKEL

SAHAYA İNDİ!

ÜRETEREK KALKINMA MODELİ
Başkan Türkel, belediye çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “Atakum’da, en iyi hizmeti sunmak için tüm ekiplerimizle ara vermeden çalışıyoruz. Atakum Belediyesi olarak kendi üretimimizi, kendi personelimizle yapıyoruz. Belediyemiz bünyesindeki tesislerimizde, kentimizin açık alanlarında kullanılan masa, sandalye, bankların yanı sıra konteyner, tabela, pano gibi farklı hizmet alanlarında kullanılan malzemeleri ve ekipmanları üretiyoruz. Ekiplerimiz, Atakum’daki, parkların ve kamu alanlarının aydınlatılmasında elektronik destek vermenin yanı sıra kentimizdeki yaya geçidi, kaldırım ve yolları konforlu hale getirecek taş ve parkelerin üretimine ara vermeden devam ediyor. Ülke olarak yaşadığımız zorlu şartlardan üreterek ve üretim odaklı hareket ederek çıkabiliriz. Atakum Belediyesi olarak çalışmalarımızı ve projelerimizi bu anlayışla hayata geçiriyoruz. Üreterek kalkınacağız, kentimizi ve memleketimiz ileri taşıyacağız” diye konuştu.

Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Notification; SENDING 1.8276 BTC. Assure > https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=238d800819d034ad6d087bda5e89f7a2& dedi ki:

    m9iew4