Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

‘BAŞKENT’ ÇIKARMASI!

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun teşkilatı yöneticileri ve üyeleri, partilerinin TBMM’deki grup toplantısına katıldı, Genel Başkan Bahçeli ile bir araya geldi

‘BAŞKENT’   ÇIKARMASI!
REKLAM ALANI
11 Haziran 2024 17:21

MHP Samsun teşkilatı, Devlet Bahçeli başkanlığında gerçekleşen meclis grup toplantısına geniş bir katılımla çıkarma yaptı. Toplantının ardından Devlet Bahçeli’ye Cumhuriyetin 100. yılına özel tasarlanan Samsunspor forması hediye edildi.

MHP Samsun'dan 

'BAŞKENT' 

ÇIKARMASI!

MHP Samsun'dan 

'BAŞKENT' 

ÇIKARMASI!

İLÇE BAŞKAHLARI DA KATILDI
Grup toplantısında MHP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Topsakal, MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Samsun İl Yönetimi, İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, meclis üyeleri, Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yaşar ve Samsun Ülkü Ocakları Yönetimi, Kamu-Sen ve Kamu-Sen’e bağlı şube başkanları da yer aldı.

MHP Samsun'dan 

'BAŞKENT' 

ÇIKARMASI!

‘GENEL BAŞKANIMIZ, BİLGE LİDERİMİZ…’
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Teşkilatımızın birlik ve beraberlik içerisinde Ankara’da bulunması, Samsun’a ve ülkemize olan bağlılığımızın bir göstergesidir. Genel başkanımız, bilge liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin liderliğinde, ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

MHP Samsun'dan 

'BAŞKENT' 

ÇIKARMASI!

MHP Samsun'dan 

'BAŞKENT' 

ÇIKARMASI!

DEVLET BAHÇELİ’DEN İMZA
Grup toplantısının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Cumhuriyetin 100. yılına özel tasarlanan ve MHP Genel Başkanının isminin ve MHP’nin 55’inci yılına özel hazırlanan logonun bulunduğu Samsunspor forması hediye edildi. Ardından Genel Başkan Devlet Bahçeli aynı tasarımda Samsunspor forması imzaladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.