Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

ÇARŞAMBA’DA ‘GÖRKEMLİ’ MEZUNİYET!

Samsun’da, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesinden mezun olan öğrenciler kep attı

ÇARŞAMBA’DA ‘GÖRKEMLİ’ MEZUNİYET!
REKLAM ALANI
9 Temmuz 2024 17:30

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde bulunan Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesindeki İletişim Fakültesi 8’inci dönem mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet programı konuşmalarla devam etti. Törende dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi.

AÇILIŞ KONUŞMASI DEKAN BEKİROĞLU’NDAN
Törenin açılış konuşmasını yapan OMÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, meslek hayatlarında başarılar diledi. Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, kampüs alanı içerisinde Kültür ve Kongre Merkezi yapımı çalışmalarına en kısa sürede başlayacaklarını açıkladı.

KAYMAKAM YILDIRIM: AZİMLİ OLUN
Görev yaptığı süre içerisinde öğrencilere her zaman destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ise, “Mezun olan öğrencilerimiz için hayatın asıl zorluğu şimdi başlıyor. Azmin önünde hiç bir şey duramaz. Azim ettikten sonra her şeyi başarabilirsiniz. Önemli olan kendinize hedef belirlemeniz” ifadelerini kullandı.

Konuşmalar sonrası, dereceye giren öğrencilere protokol tarafından belgeleri verildi. Son olarak tören alanında toplanan öğrenciler, İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Onur Şen eşliğinde mezuniyet andını okuyarak kep attı.

Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.