Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

CHP’DEN ‘SAMSUN’ ÇIKARMASI!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Samsun’da gençlerle bir araya geliyor. Özel, partisinin Merkez Yürütme Kurulu(MYK) toplantılarını da gerçekleştirecek

CHP’DEN ‘SAMSUN’ ÇIKARMASI!
REKLAM ALANI
16 Mayıs 2024 17:05 | Son Güncellenme: 16 Mayıs 2024 17:53

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da Ulusal Kurtuluş Savaşı’nı başlatmasının 105. yıldönümü ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için Samsun’a gelmeye hazırlanan Özgür Özel’in 19 Mayıs programı belli oldu.

SAMSUN İL ÖRGÜTÜ’NDEN KARŞILAMA TÖRENİ
CHP Samsun İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Özel, 19 Mayıs Pazar sabahı Ankara’daki resmi törenlere katıldıktan sonra saat 15.00’te Samsun’a gelecek. CHP Samsun İl Örgütü’nün düzenleyeceği Tütün İskelesi’ndeki karşılama töreninin ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirilecek. CHP Genel Başkanı Özel, saat 17:00’de Atakum Çakırlar Korusu’nda Gençlik Kampı’nda gençlerle bir araya gelecek. Özel, tesiste CHP Gençlik Kolları Merkez Yürütme Kurulu toplantısına katılacak.

Genel Başkan Özel ve MYK üyeleri geliyor

SAAT 19.19’DA KURTULUŞ YÜRÜYÜŞÜ
Saat 19:19’da Adnan Menderes Bulvarı Kurupelit Mevkiinde vatandaşlarla Kurtuluş Yürüyüşü’nü gerçekleştirecek olan Özel, ardından Kurupelit Yat Limanı’nda düzenlenecek kutlama programına katılacak. Özel, Yat Limanında vatandaşlarla, DJ Arda, Random ve Erman Palancıoğlu’nun müzik dinletisinin yer aldığı konser programını izleyecek. CHP Genel Başkanı Özel’in Samsun ziyareti 20 Mayıs Pazartesi günü  CHP İl Başkanlığı’nda saat 13.30’da başlayacak  Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısının ardından sona erecek.

19 MAYIS’A YAKIŞIR ORGANİZASYON
CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, beraberinde Samsun Milletvekili Murat Çan ve Parti Meclisi Üyesi Nazan Güneysu ve Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel ile birlikte kutlama programıyla ilgili düzenlediği basın açıklamasında şunları söyledi:

Genel Başkan Özel ve MYK üyeleri geliyor

“19 Mayıs 1919 milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde işgal devletlerine karşı bağımsızlık ateşini yaktığı zaferin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına uzanan sürecin ilk adımıdır. 19 Mayıs aynı zamanda Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Doğum günüm’ dediği tarihtir. Bu yıl, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızın 105’incisini Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’in katılımıyla Samsun’da birlikte kutlayacağız. Organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen CHP Samsun Milletvekili Murat Çan’a, Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’e, Parti Meclis Üyemiz Nazan Güneysu’ya, Kadın ve Gençlik kollarımıza, ilçe başkanlarımıza ve tüm üyelerimize çok teşekkür ederiz.”

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.