Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

DERSİMİZ HEMŞİRELİK!

Samsun’da 8 üniversitenin hemşirelik bölümü öğrencileri, Medicana İnternational Samsun Hastanesi’ndeki Kariyer Günleri’ne katıldı

DERSİMİZ HEMŞİRELİK!
REKLAM ALANI
28 Mayıs 2024 16:16 | Son Güncellenme: 28 Mayıs 2024 16:25

Medicana International Samsun Hastanesi, 8 üniversitenin hemşirelik bölümü öğrencileriyle bir araya gelerek Kariyer Günleri etkinliğini gerçekleştirdi. Hastane, geleceğin sağlık profesyonelleri olan hemşire ve ebe adaylarına destek olmak ve onları sektöre hazırlamak amacıyla düzenlediği bu etkinlikle büyük ilgi topladı.

KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA
Etkinliğe, Medicana International Samsun Hastanesi’nin Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Birsen Yazgan ve ekibi ile İnsan Kaynakları Birimi Müdürü Hatice Kudu ve ekibi katıldı. Kariyer Günleri kapsamında öğrencilere hemşirelik ve ebelik mesleğinin incelikleri, hastanedeki iş olanakları ve kariyer planlaması hakkında detaylı bilgiler verildi. Ayrıca, öğrencilere hastane bünyesinde gerçekleştirilmiş başarılı projeler ve uygulamalar tanıtıldı.

YAZGAN: NİTELİKLİ PERSONEL İÇİN
Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Birsen Yazgan, “Hemşirelik, insan hayatına dokunan, bilgi gerektiren bir meslek. Bizler de bu mesleğin öneminin farkında olarak, geleceğin hemşire ve ebelerini en iyi şekilde yetiştirmek ve onları desteklemek amacıyla buradayız. Medicana International Samsun Hastanesi olarak her zaman nitelikli sağlık personelinin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

ÖĞRENCİLERİN KARİYER YOLCULUĞU
İnsan Kaynakları Birimi Müdürü Hatice Kudu ise, “Hastanemizde hemşirelerin kariyer gelişimini desteklemek ve onlara çeşitli eğitim fırsatları sunmak öncelikli hedeflerimiz arasında. Bugün burada bulunan öğrencilere, kariyer yolculuklarında onlara yardımcı olabilecek rehberlik sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Medicana International Samsun Hastanesi, düzenlediği bu etkinlikle sağlık sektöründeki profesyonellerle öğrenciler arasında köprü kurarak, geleceğin hemşirelerini ve ebelerini sektöre kazandırma yolunda önemli bir adım atmış oldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.