Dolar 34,2407
Euro 37,0730
Altın 3.008,04
BİST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C

FENER’E GEÇİT YOK!

Samsunspor, 2 kez mağlup duruma düştüğü maçta şampiyonluğun favorilerinden Fenerbahçe karşısında 1 puan almayı başardı

FENER’E GEÇİT YOK!
REKLAM ALANI
20 Ekim 2024 22:26 | Son Güncellenme: 20 Ekim 2024 22:37

Süper Lig’de haftanın maçı gol düellosuna sahne oldu. Fenerbahçe defa kaçtı, Samsunspor iki defa yakaladı. Ev sahibinin gollerini Holse ve Soner Aydoğdu, konuk takımın gollerini Tadic ve Maximin attı.

SAMSUNSPOR-FENERBAHÇE: 2-2
STAD: 19 Mayıs
HAKEMLER: Muhammet Ali Metoğlu, Furkan Ürün, Serkan Olguncan
SAMSUNSPOR: Okan Kocuk, Zeki Yavru(Dk.70 Gaetan Laura), Lubomir Satka, Rick Van Drongelen, Marc Bola(Dk.84 Soner Aydoğdu), Youssef Ait Bennasser, Arnbor Muja (Dk.45 Kingsley Schindler), Carlo Holse(Dk.84 Soner Gönül), Olivier Ntcham, Emre Kılınç(Dk.70 Landry Dimata), Marius Mouandilmadji
FENERBAHÇE: Dominik Livakovic, Mert Müldür, Rodrigo Becao(Dk.58 Çağlar Söyüncü), Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde(Dk.76 Samet Akaydın), Fred(Dk.58 Allan Saint Maximin), Sofyan Amrabat, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Filip Kostic(Dk.58 İrfan Can Kahveci), Edin Dzeko(Dk.81 Youssef En-Nesry)
GOLLER: Dk.48 Carlo Holse, Dk.88 Soner Aydoğdu(Samsunspor), Dk.24 Dusan Tadic, Dk.62 Allan Saint Maximin (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: Lubomir Satka, Olivier Ntcham, Emre Kılınç, Marc Bola, Thomas Reis, Youssef Ait Bennasser, Marius Mouandilmadji(Samsunspor), Filip Kostic, Fred, Rodrigo Becao, İrfan Can Kahveci, Alexander Djiku (Fenerbahçe)

Yenilmez armada SAMSUNSPOR…

Üst üste oynadığı 4 maçı kazanan ve 18 puana ulaşarak ikinci sıraya yerleşen Süper Lig’in en formda takımı Samsunspor, şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe’yi konuk etti. 19 Mayıs Stadı’nda tıklım tıklım dolu tribünler önünde kapalı gişe olarak oynanan karşılaşma kora kor bir mücadeleye sahne oldu.

Yenilmez armada SAMSUNSPOR…

Maçın ilk 20 dakikası takımların birbirini tarttığı, oyun kontrolünü ele geçirmeye çalıştığı bir görüntüde geçti. İki takımın pozisyon üretmekte zorlandığı bu bölümde oyun olarak olmasa bile skor üstünlüğünü yakalayan taraf Fenerbahçe oldu.

Yenilmez armada SAMSUNSPOR…

21.dakikada Fenerbahçe Dusan Tadic ile 1-0 öne geçti. Golden sonra Fenerbahçe oyunu rölantide götürüp tempoyu düşürmeye çalışırken, Samsunspor topa sahip olan taraf idi. 30.dakikada Samsunspor Carlo Holse ile gole çok yaklaştı. 33’te Marius Mouandilmadji’nin beraberlik golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Yenilmez armada SAMSUNSPOR…

Fenerbahçe 36’da Dusan Tadic’in düşürülmesiyle penaltı kazandı ancak ofsayt gerekçesiyle penaltı iptal edildi. Konuk takımın 38.dakikada Mert Müldür ile gol girişimine Okan Kocuk izin vermeyince devre 1-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle sonuçlandı.

Yenilmez armada SAMSUNSPOR…

Karşılaşmanın ikinci yarısına Samsunspor adeta golle başladı. 48’de Carlo Holse, Emre Kılınç’ın asistiyle skoru 1-1’e taşıdı. Beraberlik golünden sonra golü ev sahibi ekip aradı ancak atan Fenerbahçe oldu. 62’de Maximin takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı.

Yenilmez armada SAMSUNSPOR…

75 ve 83. Dakikalarda Gaetan Laura ile beraberlik golüne yaklaşan ama skoru eşitleyemeyen Samsunspor aradığı golü 88’de Soner Aydoğdu ile buldu ve skor 2-2 oldu.

Yenilmez armada SAMSUNSPOR…

Beraberlik golünü bulan Soner Aydoğdu’nun uzatma dakikalarındaki gol girişimi olumlu sonuçlanmayınca haftanın en önemli maçı 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.