Dolar 34,2407
Euro 37,0730
Altın 3.008,04
BİST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C

HAVZA’YA HASİYAD!

Samsun’un Havza İlçesi, sanayici ve iş insanlarını bir araya getirecek yeni bir derneğe kavuştu

HAVZA’YA  HASİYAD!
REKLAM ALANI
21 Ekim 2024 21:15

Samsun’da, kısa adı HASİYAD olan Havza Sanayici, İş İnsanları ve Yöneticileri Dayanışma Derneği, faaliyete geçti. Derneğin Kurucu Başkanı Aydın Kaya, “İlçemizin sosyo – ekonomik kalkınmasına destek verecek olan derneğimiz hayırlı olsun” dedi.

Yeni dernek faaliyette

İŞ İNSANLARINA DESTEK
Derneğin kuruluş amacı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler veren HASİYAD Kurucu Başkanı Aydın Kaya, “Derneğimiz yurt içinde yurt dışında Havzalı ve Havza’da faaliyetlerini sürdüren sanayici, iş insanları ve yöneticileri ir çatı altında toplayarak ilçemizin ve ilçe halkımızın sanayi, ticari, sosyo -ekonomik, eğitim ve kültür düzeylerinin gelişimine katkı sunmak için kuruldu. Derneğimiz bu amaç doğrultusunda üyelerimizin de katkıları ile gerekli teknoloji ve finansmanı sağlamak, ilçemiz ve ilçe halkımız için ortak akıl oluşturmak ve bu amaçla yapılacak çalışmalarda gerekli koordinasyonu sağlayarak halkımızın tüm kesimlerine ulaşmayı hedeflemektedir” diye konuştu.

Yeni dernek faaliyette

KURUCU YÖNETİM KURULU
Aydın Kaya kuruluş çalışmaları tamamlanan derneğin ‘Kurucu Yönetim Kurulu’nu da tanıtarak, “Derneğimiz Kurucu Yönetim Kurulu İbrahim Yüksel, Sevda Barut Keleş, Zeynel Abidin İnal ve Yahya Ayan isimlerinden oluşmakta. Bir an evvel dernek üye sayımızı arttırarak ilçemiz için çalışmaya başlamak istiyoruz” dedi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR
HASİYAD Kurucu Başkanı Aydın Kaya derneğin Havza ve Havzalılara destek olabilmek adına tüm kurum ve kuruluşları ile iş birliğinde çalışmalarını sürdüreceğini ve ilçe adına yapılacak olan her türlü çalışmanın içinde aktif olarak bulunacağını da sözlerine ekledi. Kaya, “Derneğimizin kurulmasında bizlerin yanında olan ve her zaman bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. İlçemizin sosyo – ekonomik kalkınmasına destek verecek olan derneğiz hayırlı olsun” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.