Dolar 34,2907
Euro 37,1941
Altın 2.979,92
BİST 9.052,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

KABUSTAN ZAFERE!

Samsunspor, ligin 7’nci haftasında evinde oynadığı Göztepe A.Ş. müsabakasından 4-3’lük skorla galip ayrıldı

KABUSTAN ZAFERE!
REKLAM ALANI
28 Eylül 2024 19:29

Samsunspor, Süper Lig’in 7’nci haftasında İzmir ekibi Göztepe’yi konuk etti.
Kırmızı-Beyazlılar, 3-1 geriye düşse de maçtan 4-3 galip ayrılmasını bildi.

KABUSTAN
ZAFERE!

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan müsabakaya Samsunspor Okan Kocuk, Marc Bola, Rick van Drongelen, Lubomir Satka, Zeki Yavru, Youssef Ait Bennasser, Olivier Ntcham, Emre Kılınç, Carlo Holse, Gaetan Laura ve Marius Mouandilmadji ilk 11’i ile çıktı.

KABUSTAN
ZAFERE!

KABUS GİBİ BİR DEVRE
İlk devrenin ilk dakikalarına Samsunspor, rakibi karşısında kontrollü bir oyun ile başladı. 13. dakikada Zeki Yavru’nun kendi kalesine attığı golle konuk ekip Göztepe A.Ş. 1-0 öne geçti. Golden hemen sonra baskısını arttıran Samsunspor, 28. dakikada Marius Mouandilmadji ile skora eşitlik getirdi(1-1). 41. dakikada Göztepe A.Ş. Rômulo Cardoso’nun attığı golle 2-1 öne geçti ve devre bu skorla tamamlandı.

KABUSTAN
ZAFERE!

NTCHAM FARKINI ORTAYA KOYDU
İkinci 45 dakikaya Samsunspor yine baskılı bir oyunla başladı. 50. dakikada konuk ekip Göztepe A.Ş, J. Santos da Silva’nın attığı golle skoru 3-1’e getirdi. Bu dakikadan itibaren farkı azaltma çabası içerine giren Kırmızı-Beyazlılar 70. dakikada Olivier Ntcham’ın attığı golle farkı 1’e indirdi(2-3). Golden sonra rakip alanda ataklarını sıklaştıran Samsunspor, 79’da Kingsley Schindler’in attığı golle skoru 3-3’e taşıdı. 90+1’inci dakikada yine sahneye çıkan Olivier Ntcham, takımını, 4-3’lük skorla öne geçirdi.

KABUSTANZAFERE!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, müsabakayı protokol tribününden takip etti.

ZOR MAÇ ZAFERLE BİTTİ
Karşılaşma sonunda Samsunspor, sahadan 4-3’lük skorla galip ayrılarak hanesine 3 puan yazdırdı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.