Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Kırcalı Bafra’da konferans verecek

AK Parti Samsun milletvekili, TBMM dilekçe komisyonu üyesi ve Türkiye-Şili Parlamentolar arası dostluk grubu başkanı Av. Orhan Kırcalı 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği referandumu için çalışmalarını sürdürüyor

Kırcalı Bafra’da konferans verecek
REKLAM ALANI
20 Mart 2017 11:36

Kırcalı, 21 Mart Salı günü ise saat 19.00’da Bafra belediyesi kültür merkezinde Bafralılarla buluşarak vereceği konferansta anayasa değişikliği konusunda önemli açıklamalar yapacak.

‘MİLLETİMİZ GÜÇLÜ TÜRKİYE İSTİYOR’

AK Parti Samsun milletvekili yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bakanımız, genel başkan yardımcımız, milletvekillerimiz, Büyükşehir belediye başkanımız, il ve ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımız, sandık kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz, müşahitlerimiz, mahalle başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, eski yöneticilerimiz ile bir ve beraber sahadayız. Halkımızla beraber oluyoruz. Anayasa değişikliği hakkında görüşlerimizi anlatıyoruz. Biz Daima millet kararımız evet diyerek yola çıktık. Milletimizin de büyük bir coşku içinde anayasa değişikliğine evet dediğini görüyoruz. Tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Milletimiz kalıcı istikrar, güçlü yönetim ve güçlü bir Türkiye istiyor.  Milletimizin evet diyeceğini bilenler milletimizin aklını karıştırmak için ortaya attıkları görüşlerinin bir bir yalan olduğu ortaya çıkmaktadır. Biz 18 maddeyi de halkımıza anlatıyoruz. Gizli saklımız yok. Halkımızla paylaşıyoruz. Çünkü biz yaptığımız işin devletimizin ve milletimizin yararına olduğunu biliyoruz. Halkımızda bizim bu anlayışımızı biliyor ve anayasa değişikliğini güçlü bir şekilde desteklemektedir. 21 Mart Salı günü Bafra ilçemizde saat 19.00’da Bafra belediyesi kültür merkezinde hemşerilerimizle buluşacağız. Anayasa değişikliklerini geniş olarak anlatacağız. Sorulara cevap vereceğiz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.