Dolar 34,1797
Euro 37,0476
Altın 2.974,82
BİST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

MMO, İLKADIM’A TALİP!

Samsun’un İlkadım İlçesi genelinde ‘asansöz kontrolleri’ni yapmak istediklerini söyleyen MMO Başkanı Kadir Gürkan, “25 kişilik hepsi Samsun’un öz evladı olan ekibimizle bu hizmete talibiz” dedi

MMO, İLKADIM’A TALİP!
REKLAM ALANI
13 Temmuz 2024 17:11

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’ı ziyaret etti. MMO yönetimi ziyarette, İlkadım genelindeki asansör kontrollerini yapmaya talip olduklarını açıkladı.

MMO YÖNETİMİ İLKADIM’DA
MMO Başkanı Kadir Gürkan, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Hasan Bozal, Nail Yolaydın, Yaşar Baş, Ayşe Ünsal Turan, Salih Erkan, Mustafa Pehlivan, Oda Müdürü Kadir Serkan Atılgan ile birlikte İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’ı ziyare etti. İlkadım Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Güven ve Mustafa Karaduman’ın da yer aldığı ziyarette MMO yönetimi, ilçe genelinde asansör kontrollerinin Oda tarafından yapılması talebini iletti.

Yönetim Kurulu'ndan Başkan Kurnaz'a ziyaret

SAMSUN’UN ÖZ EVLATLARI
Samsun MMO olarak, insan ve yük asansörlerinin periyoduk kontrolleri konusunda ‘akredite a tipi muayene kuruluşu’ olduğunu belirten Kadir Gürkan, “Oda olarak ilimizde asansör kontrollerini ilk kez İlkadım İlçesi’nde gerçekleştirmiştik. 25 kişilik tamamı Samsun’un öz evlatları olan uzman ekibimizle birlikte Samsun’a hizmet etme amacındayız. Bu nedenle İlkadım’ın tüm ve insan asansörlerinin kontrolerine yeniden talibiz. Meslek disiplinimize giren konularda bize ihtiyaç duyulması halinde her türlü iş birliğine ve desteğe hazır olduğumuzu da belirtmek isteriz. Bu vesiyle siz değerli başkanımıza İlkadım’a hizmet yolunda sonsuz başarı diliyoruz” dedi.

Yönetim Kurulu'ndan Başkan Kurnaz'a ziyaret

‘TALEP DEĞERLENDİRİLECEK’
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz da açıklamasında, “Değerli makina mühendislerimizin görüş ve önerilerini çok önemsiyoruz. Taleplerini değerlendireceğiz. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.