Dolar 34,2863
Euro 37,0253
Altın 3.028,14
BİST 8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 18°C
Çar 18°C

MUHTEŞEM SAMSUNSPOR!

Samsunspor fırtınası Süper Lig’de esmeye devam ediyor. Kırmıçı-Beyazlılar, Kasımpaşa’yı deplasmanda 4-1’lik skorla mağlup etti

MUHTEŞEM SAMSUNSPOR!
REKLAM ALANI
26 Ekim 2024 18:55

Samsunspor, Olivier Ntcham’ın iki penaltı kaçırdığı, 1-0 geriye düştüğü maçın ikinci yarısında adeta futbol resitali sundu. Holse ile skoru eşitleyen Kırmızı-Beyazlılar, Soner Aydoğdu, Holse, Tait’in golleriyle farka gitti.

Süper Lig'in 'PAŞA'sı

STAT: Recep Tayyip Erdoğan

HAKEMLER: Çağdaş Altay, Murat Temel, Mert Bulut

Süper Lig'in 'PAŞA'sı

KASIMPAŞA: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Nicholas Okopu, Yasin Özcan, Mortadha Ben Ouanes, Gökhan Gül, Mamadou Fall, Haris Hajradinovic (Dk.75 Antonin Barak), Aytaç Kara (Dk.75 Cafu), Josip Brekalo (Dk.70 Sadık Çiftpınar), Nuno Da Costa(Dk.81 Sinan Alkaş)
YEDEKLER: Ali Emre Yanar, Şant Kazancı, Erdem Çetinkaya, Jairo Espinoza, Loret Sadiku, Taylan Utku Aydın

Süper Lig'in 'PAŞA'sı

SAMSUNSPOR: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Bedirhan Çetin, Rick Van Drongelen, Marc Bola (Dk.89 Soner Gönül), Soner Aydoğdu (Dk.79 Flavien Tait), Olivier Ntcham, Emre Kılınç (Dk.89 Mustafa Tan), Carlo Holse, Kingsley Schindler (Dk.60 Gaetan Laura), Marius Mouandilmadji (Dk.60 Landry Dimata)
YEDEKLER: Halil Yeral, Taha Tosun, Nanu, Yunus Emre Çift

GOLLER: Dk.31 Aytaç Kara (Kasımpaşa), Dk.68 ve 77 Carlo Holse, Dk.71 Soner Aydoğdu, Dk.86 Flavien Tait(Samsunspor)

SARI KARTLAR: Mortadha Ben Ouanes, Haris Hajradinovic, Nicholas Okopu(Kasımpaşa), Rick Van Drongelen, Olivier Ntcham(Samsunspor),

KAÇAN PENALTILAR: Dk.19 Olivier Ntcham, Dk.27 Olivier Ntcham (Samsunspor)

Samsunspor, Süper Lig’in 10.haftasında Kasımpaşa’yı 4-1 mağlup etti. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk 15 dakikalık bölümü takımların birbirine üstünlük kurma mücadelesine sahne oldu.

NTCHAM’IN PENALTISI DİREKTEN DÖNDÜ
Samsunspor, 17’de Emre Kılınç’ın Claudio Winck tarafından düşürülmesiyle penaltı kazandı. 19’da atışı kullanan Olivier Ntcham’ın şutu üst direkten oyuna döndü ve Kırmızı-Beyazlılar öne geçme fırsatından yararlanamadı.

PENALTI 2’NCİ KEZ KAÇTI!
Samsunspor, 25’te bir penaltı daha kazandı. Zeki Yavru’nun kullandığı kornerde Marius Mouandilmadji’nin kafasından seken top Nicholas Okopu’nun eline çarptı. VAR uyarısının ardından pozisyonu izleyen hakem Çağdaş Altay bir defa daha penaltı kararı verdi. 27’de kazanılan ikinci penaltıyı kullanan Olivier Ntcham bu defa da topu üstten auta gönderdi ve Samsunspor ikinci defa penaltı kaçırdı.

İLK YARIDA ŞOK SKOR
Rakibinin iki penaltı kaçırmasının ardından Kasımpaşa ‘atamayana atarlar’ kuralını işletircesine 31’de Aytaç ile öne geçmeyi başardı. Golden sonra büyük moral bozukluğu yaşayan Samsunsporlular devrenin son 15 dakikalık bölümünde etkinlik üretemedi. Kasımpaşa da oyunun temposunu düşürmeyi hedefleyince devre 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle bitti.

2’NCİ YARIDA SAMSUNSPOR FIRTINASI
Karşılaşmanın 2’nci yarısında sahada bambaşka bir Samsunspor vardı. Skoru kabullenmeyen adeta isyan eden Kırmızı-Beyazlılar önce 68’de Carlo Holse ile skoru 1-1’e taşıdı. Beraberlik golünden 3 dakika sonra 72’de Soner Aydoğdu nefis bir frikik golüyle Samsunspor’u 2-1 öne geçirdi.

5’İNCİ DEPLASMAN ZAFERİ
Samsunspor adına 77’de sahneye bir kez daha çıkan Carlo Holse skoru 3-1’e taşırken skoru belirleyen golü 86’da Flavien Tait attı. Samsunspor, Süper Lig’de bu sezon oynadığı 5’inci deplasman maçından da galibiyetle ayrıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.