Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C

ÖDÜLLÜ OYUN BİR KEZ DAHA!..

Samsun’da, ‘Bir Tenor Aranıyor’ müzikali 21 Eylül Cumartesi günü(yarın akşam) saat 20.00’de yeniden perde açacak

ÖDÜLLÜ OYUN   BİR KEZ DAHA!..
MOBİL REKLAM ALANI
20 Eylül 2024 17:25

Samsun Devlet Opera ve Balesi(SAMDOB), ‘Müzikallerin Oscar’ı olarak bilinen Tony Ödülleri de dahil olmak üzere, birçok ödül alan Ken Ludwig’in eğlenceli müzikali ‘Bir Tenor Aranıyor’, cumartesi akşamı bir kez daha sanatseverlerle buluşturuyor.

OYUN

ÜNLÜ TENORUN BAŞINDAN GEÇENLER
Bir Tenor Aranıyor, SAMDOB sahnesinde Evin Atik’in rejisiyle prömiyer yaptı. Türkçe sahneye koyulan ve sahnelendiği tüm illerde kapalı gişe oynanan eser cumartesi akşamı saat 20.00’de Aydın Gün Sahnesi’nde sanatseverlerle buluşacak. Verdi’nin ‘Otello’ operasını seslendirmek için gelen ünlü tenor Tito Merelli’nin başından geçen komik olaylar silsilesinin anlatıldı müzikal, baştan sonra otel odasında cereyan ediyor.

OYUN

Zevk ve sefaya düşkünlüğüyle bilinen ünlü tenorun eşi Maria ile arasının bozulması çok da uzun sürmez. Yediği yemeklerden de midesi bozulan Tito’nun içtiği ilaçlar ağır gelir, temsile çıkamaz ve yerine başrolü oynamak üzere yeteneği keşfedilmeyen Max çıkar.

Biletler www.biletinial.com ve SAMDOB gişesinden temin edilebilir.

MOBİL REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.