Dolar 34,2863
Euro 37,0253
Altın 3.028,14
BİST 8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 18°C
Çar 18°C

ÖRNEK OLUYOR!

Samsun’da SAMİKAD yöneticileri, dernek üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek moral ve destek veriyor

ÖRNEK OLUYOR!
REKLAM ALANI
26 Ekim 2024 19:51

Samsun’da iş kadınlarını bir çatı altında toplayan Samsun İş Kadınları Derneği’nin(SAMİKAD) Üye İlişkilerini Geliştirme Komitesi, üye iş yerlerini ziyaret ederek iş kadınlarına moral ve destek veriyor.

ÖRNEK OLUYOR!

İLK ZİYARET DERYA ŞAHİN’E
Şehnaz Dereli başkanlığında Başkan Yardımcısı Sinem Özkurt, Genel Sekreter Kübra Aslantaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Şafak YIlmaz Özen, Esra Altıngüneş dernek üyeleri Esra Ekmekçi Tonkal, Fatıma Baran ve Derya Güler’in katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde ilk olarak Dil ve Konuşma Bozukluğu Uzmanı Psikolog Derya Şahin’in ofisi ziyaret edildi.

ÖRNEK OLUYOR!

DERELİ: GURURLA İZLİYORUZ
Ziyaret sırasında konuşan Dernek Başkanı Şehnaz Dereli, “Üyemiz olan sevgili Derya Şahin’in mesleğini başarı ve özenle gerçekleştirdiğini gururla izlemekteyiz. Kadınlarımızın meslek sahibi olması ve mesleklerini işyeri sahibi olarak icra etmeleri şehrimize yapılan büyük bir katkıdır” dedi.

ÖRNEK OLUYOR!

EKONOMİYE VE İSTİHDAMA KATKI
SAMİKAD yöneticilerinin 2’nci ziyareti ise dernek üyesi Esra Farımaz Kent’in sahibi olduğu Günışığım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gerçekleştirildi. 1 yıl önce yeni binasına taşınan ve Samsun’a 650 öğrenci kapasiteli bir merkez kazandıran Kent’e tebriklerini sunduklarını belirten Dereli, “Derneğimiz üyelerinin böylesine önemli yatırımlar yaparak ekonomiye ve istihdama sağladıkları katkılara minnettarız. Başarılarının devamı diliyorum” diye konuştu.

ÇOK ÖNEMLİ İŞLER BAŞARIYORLAR
Üye İlişkilerini Geliştirme Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Yılmaz Özen ise dernek üyelerini daha yakından tanımak ve tanıtmak amacıyla bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirterek, “Samsun’da çok önemli işler yapan çok değerli üyelerimiz var. Hem onlara desteğimizi göstermek hem de başkalarına da örnek olmalarını sağlamak için buradayız. Kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretlerde üyelere ekonomiye ve istihdama sağladıkları katkı için teşekkür belgesiyle çeşitli hediyeler sunuldu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.