Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

SABANCI’YA DAYAK!

Samsunlu ünlü iş insanı Vedat Aşçı, Muğla’nın Bodrum İlçesinde 72 yaşındaki iş insanı Kaya Sabancı’yı korumalarıyla birlikte dövdü

SABANCI’YA DAYAK!
REKLAM ALANI
21 Haziran 2024 15:04

Muğla’nın Bodrum İlçesine bağlı Gölköy’de dünyaca ünlü Mandarin otel ve tatil sitesinin içinde evi bulunan 72 yaşındaki Kaya Sabancı, Mandarin otelin sahibi ünlü iş insanı Samsunlu Vedat Aşçı ve korumaları tarafından darbedildi. Gölköy’de meydana gelen olayın ardından Kaya Sabancı, Bodrum’daki Amerikan Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alındı.

KORUMALARIYLA SALDIRDI
YUMRUK ATTI
Sabancı’nın avukatı Ömer Reşat Kayran ve yat kaptanı Kemal Kocaoğlan, olayla ilgili hastane önünde basın mensuplarına açıklama yaptı. Açıklamaya göre, akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Kaya Sabancı’nın ‘beach club’a indiği sırada Vedat Aşçı ile karşılaştığı, daha önceden konutun eksikleri nedeniyle Vedat Aşçı ile aralarında husumet bulunan Sabancı’ya Aşçı’nın korumalarının saldırarak yumruk attığı ve kafasından darbedilen Sabancı’nın yere düştüğü, ardından ambulans çağrıldığı belirtildi.

VEDAT AŞÇI HAKKINDA
SUÇ DUYURUSU
Kaya Sabancı’nın avukatı Ömer Reşat Kayran, açıklamasında 72 yaşındaki müvekkilinin hiçbir suçu olmadığını, daha önce Mandarin tatil sitesi ve otelinden aldığı konutla ilgili sorunları Vedat Aşçı’ya bildirdiğini, bu nedenle aralarında husumet olduğunu, Vedat Aşçı’nın ve korumalarının Kaya Sabancı’yı görür görmez saldırdıklarını ve konu hakkında şikayetçi olacaklarını söyledi. Ömer Reşat Kayran, Vedat Aşçı ve korumaları hakkında suç duyurusunda bulunduklarını da belirtti.

Bodrum’daki Amerikan Hastanesi’nde tedavi altında olan Kaya Sabancı’nın beyin tomografisinin çekildiği ve hastanede müşahede altında tutulacağı, bugün doktorların gerekli görmesi halinde taburcu edileceği açıklandı.

KAYA SABANCI KİMDİR
Kaya Sabancı, Hacı Ömer Sabancı’nın kardeşi Hacı Mehmet Sabancı’nın oğlu. Sabancı, 2004 yılında o dönemde 23 yaşında olan oğlu Cem Sabancı’yı Burdur’da vatani görevini yaptığı sırada geçirdiği kalp krizi sonucunda kaybetmişti.

VEDAT AŞÇI KİMDİR?
Vedat Aşçı, 1960 yılında Samsun’da doğdu. Eğitimini Almanya’da devam ettirmek üzere 1978’de Almanya’ya giden Vedat Aşçı, Astaş Holding ve Astaş Gayrimenkul’ün kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanıdır. Vedat Aşçı, 1980’de Almanya kurduğu Ascı GmbH şirketi ile dünyanın pek çok ülkesindeki tekstil ve hazır giyim sektörüne sanayi tipi konfeksiyon makineleri pazarlamasını yaptı. 1983’te Türkiye’deki ilk şirketi Astaş’ı kuran Vedat Aşçı, gayrimenkul sektöründeki faaliyetlerine ise 2004’te Kempinski Residences Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile start verdi.
2008’de Bellevue Residences Managed by Kempinski’yi hizmete sunarak gayrimenkul yatırımlarını sürdüren Astaş Holding, Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa Managed by Kempinski projesini 2012 Aralık’ta hizmete açtı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.