Dolar 34,2407
Euro 37,0730
Altın 3.008,04
BİST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C

‘SAMSUN İÇİN BİRLEŞELİM!’

Samsun’un, Türkiye Yüzyılı ile gelecek dönemde de öncü şehir olmasını istediklerini söyleyen AK Partili Karaaslan, meslek odalarına, ‘Birlikte hareket’ çağrısında bulundu

‘SAMSUN İÇİN BİRLEŞELİM!’
REKLAM ALANI
30 Ağustos 2024 16:12

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen “Samsun Akademik Odalar Buluşması”nda konuştu.

YATIRIMLARIN İNSANA KATKISI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Yaptığımız çalışmayı sadece bir yatırım, proje olarak görmekten ziyade onun önümüzdeki dönemde insana, doğaya, çevreye ya da gelecek nesillere katkısını bugünden hesap edebilme yeteneği ancak ortak akıl toplantılarıyla, özellikle farklı meslek disiplinlerinin, farklı uzmanlıkların bir aradalığıyla oluşan süreçlerle gelişiyor, şekilleniyor.” dedi.

SAMSUN ÖNCÜ ŞEHİR
Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen Samsun Akademik Odalar Buluşması’nda yaptığı konuşmada, meslek odalarının birlikteliğini şehrin geleceği için atılacak adımlarda, alınacak kararlarda güzel bir zemin oluşturması adına önemli bulduğunu söyledi. Türkiye’ye tarihinde öncülük yapan Samsun’un Türkiye Yüzyılı ile gelecek dönemde de öncü şehir olmasını sağlayacak projeleri, hamleleri yapmasını sorumluluk olarak gördüklerini anlatan Karaaslan, “Gelin bu kararları alırken, bu hedefleri belirlerken, bu stratejileri geliştirirken bu şehre yakışır şekilde, hep birlikte, birlikteliğimizden aldığımız güçle yapalım” ifadesini kullandı.

SAMSUN’DA YANAN MEŞALE
Samsun’un özel bir şehir olduğunu vurgulayan Çiğdem Karaaslan, şöyle devam etti:

“Samsun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilk adımı attığı, kurtuluş meşalesini yaktığı, Anadolu’yu aydınlattığı şehir olma misyonunu bugün de omuzlarında taşırken, aynı şekilde ülkenin geleceğine dair en önemli hamleleri yapabilecek güce, potansiyele sahiptir. Bugün şehrimizin sadece potansiyelinden değil, onların hayata geçmiş hallerinden bahsediyoruz. Bu yaparken anlık kararlarla mı hareket ediyoruz? Elbette hayır.

BİRLİK VE BERABERLİK ÖNEMLİ
Tıpkı Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belli bir strateji, belli bir vizyon ve hedef doğrultusunda öncelikli olarak bölgesel, daha sonra bütün şehirlerin kalkınma hamlelerini tanımladığı, her birimizin bu anlamda şehrimizde çok önemli çalışmaları hayata geçirdiğimiz bir süreci yaşıyoruz. Burada birlik ve beraberlik neden önemli? Çünkü planlamak, her şeyden önce bütüncül olduğu sürece anlamlı. Yaptığımız çalışmayı sadece bir yatırım, proje olarak görmekten ziyade onun önümüzdeki dönemde insana, doğaya, çevreye ya da gelecek nesillere katkısını bugünden hesap edebilme yeteneği ancak ortak akıl toplantılarıyla, özellikle farklı meslek disiplinlerinin, farklı uzmanlıkların bir aradalığıyla oluşan süreçlerle gelişiyor, şekilleniyor.”

BAŞKAN HALİT DOĞAN DA KATILDI
Çiğdem Karaaslan, daha çok meslek odalarının temsilcilerini dinlemek istediğini, toplantının bu şekilde daha verimli olacağını düşündüğünü sözlerine ekledi. Toplantıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun Baro Başkanı Pınar Gürsel Yıldıran, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse de katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.