Dolar 34,2207
Euro 37,1313
Altın 2.984,11
BİST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

SAMSUN İŞ KADINLARI’NDAN AÇIK ÇAĞRI!

Samsun İş Kadınları Derneği (SAMİKAD) Başkanı Şehnaz Dereli, ”İnsanın en temel ihtiyacı olan güvenlik ihtiyacının karşılanması için harekete geçme zamanıdır” dedi

SAMSUN İŞ KADINLARI’NDAN  AÇIK ÇAĞRI!
REKLAM ALANI
14 Ekim 2024 16:25

Samsun’da SAMİKAD Başkanı Şehnaz Dereli, son günlerde artan kadın cinayetlerine dikkati çekerek, “SAMİKAD olarak kadın girişimci sayısını arttırmayı ve kadın istihdamını çoğalmayı amaç edindik.

SAMSUN İŞ KADINLARI'NDAN

AÇIK ÇAĞRI!

Çünkü biliyoruz ki uygar toplumlar için birlikte güçlenmek şarttır. Oysa geldiğimiz nokta kadının toplum içinde güvende olamaması ve varlığını koruyamaması kadar aciz bir durumdadır. Gün geçmiyor ki yeni bir kadın katliamı ya da kaybıyla karşılaşmayalım” dedi.

SAMSUN İŞ KADINLARI'NDAN

AÇIK ÇAĞRI!

HAREKETE GEÇME ZAMANI
Kadını güçlü hale getirmek için sadece kadının çabasının yetmeyeceğine vurgu yapan Dereli, “Adaletten başlayıp eğitime kadar giden sürecin de sağlıklı işlemesi gerekir. Ve bunu sadece kadınların istemesi de yetmez erkeklerin de elini taşın altına koyması ve kadının güçlenmesinin önünü açması elzemdir. Hangi alanda olursa olsun tüm sivil toplum derneklerinin öncelikli gündemi bu olmalıdır.

SAMSUN İŞ KADINLARI'NDAN

AÇIK ÇAĞRI!

İnsanın güvende yaşayamadığı bir yerde başka amaçların peşinde olmak sadece hayal kurmaktır. Devletin tüm kurumları , tüm meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşlarının öncelikli gündemi bu olmalıdır. İnsanın en temel ihtiyacı olan güvenlik ihtiyacının karşılanması için harekete geçme zamanıdır” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.