Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

SAMSUN’DA İNANILMAZ DRAM!

Rize’den İstanbul’a giden yaşlı adam, Samsun’da akaryakıt almak için duran oğlu tarafından araçta ölü bulundu

SAMSUN’DA İNANILMAZ DRAM!
REKLAM ALANI
27 Haziran 2024 14:26

İstanbul Fatih’te ikamet eden Uygar Kadir, babası Ali Kadir (64) ile birlikte Kurban Bayramı’nda memleketleri Rize’ye gidip bayramı burada geçirdi. Bahçelerindeki çayları hasat eden baba-oğul, dün gece İstanbul’a dönmek için yola çıktı.

UYUYAN BABA UYANAMADI
Uygar Kadir, idaresindeki 34 FT 3106 plakalı hafif ticari araç ile seyir halindeyken bugün sabah saatlerinde Samsun’un İlkadım İlçesi Samsun-Ankara karayolu Çivril mevkisindeki bir akaryakıt istasyonunda aracına yakıt almak için durdu. Uygar Kadir arka koltukta yatan babası Ali Kadir’i çorba içmek için uyandırmak istedi. Yaşlı adam oğlunun çağrısına cevap vermeyince Uygar Kadir, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi.

ŞÜPHELİ DEĞİL DOĞAL ÖLÜM
Olay yerine ambulans ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Ali Kadir’in aracın içinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay, halk sağlığı doktoruna haber verildi. Olay yerine giden halk sağlığı doktoru yaşlı adamın ölümünde şüpheli bir durum olmadığını belirterek, doğal ölüm olarak değerlendirdi. Ali Kadir’in cansız bedeni Rize’ye geri götürülmek için Samsun Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü aracına nakledildi. Uygar Kadir babasının ölümüyle büyük üzüntü yaşadı.

Ali Kadir’in 2 çocuk babası ve Çaykur’dan emekli olduğu öğrenildi.

 

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.