Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

SAMSUN’DA ‘SEL’ ALARMI!

Samsun’un batı ilçeleri sağanak yağışların etkisi altında. Terme ve Çarşamba’da konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Tüm kurumlarımız, ekiplerimiz teyakkuz halinde” dedi

SAMSUN’DA  ‘SEL’   ALARMI!
REKLAM ALANI
8 Temmuz 2024 13:48

Samsun’un Çarşamba, Terme ve Salıpazarı ilçelerinde dün gece yarısı başlayan ve bugün de gün boyu süren aşırı yağışlar su baskınlarına ve sele yol açtı. İlçe belediyeleri derhal harekete geçerken Vali Orhan Tavlı, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve bazı kurum yöneticileri ile birlikte Çarşamba ve Terme ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Başkan Doğan: Teyakkuz halindeyiz

İLK ANDAN İTİBAREN TEYAKKUZ
Başkan Halit Doğan, ilk olarak Terme’de yaptığı açıklamada, “Aşırı yağıştan etkilenen Terme’de devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz. Valimiz Orhan Tavlı, Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul ve SASKİ Genel Müdürümüz Bahattin Yanık ile birlikte Terme’de devam eden çalışmaları yerinde inceleyip ekiplerimizden bilgi alıyoruz. Tüm ekiplerimiz teyakkuz halinde, yağışın başladığı ilk andan itibaren çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin de aşırı yağışa karşı dikkatli olmalarını önemle rica ediyorum” dedi.

Başkan Doğan: Teyakkuz halindeyiz

‘TÜM İMKANLARLA İLE SAHADAYIZ’
Başkan Doğan, Çarşamba’da ise, “Çarşamba ilçemizde aşırı yağış sonrası heyelan yaşanan alanlarda Valimiz Orhan Tavlı ile birlikte incelemelerde bulunduk. Bütün imkanlarımız ile sahadayız. Tüm kurumlarımızla etkin bir şekilde hayatı normale döndürmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Doğan: Teyakkuz halindeyiz

Başkan Doğan: Teyakkuz halindeyiz

 

Başkan Doğan: Teyakkuz halindeyizBAŞKAN ŞENOL KUL’DAN AÇIKLAMA
Öte yandan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İlçemizde dün akşam saatlerinde şiddetli sağanak yağış, bugün sabah saatlerinden itibaren yeniden şiddetli bir şekilde başlamış ve ilçemizin bazı noktalarında lokal su taşkınlarına neden olmuştur. Tüm ekiplerimizle birlikte seferber olmuş durumdayız. Belediye ekiplerimiz, sahada sorun yaşanan lokasyonlarda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor. Yağış uyarısının ardından hazır bekleyen ekiplerimiz, su taşkınlarının meydana gelebileceği kot farkı sorunları oluşturan noktalara hızlıca müdahale ediyor. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli çalışmalar Büyükşehir Belediyesi, Terme Kaymakamlığı, AFAD, DSİ ve Belediyemiz koordinasyonunda devam etmektedir.”

Başkan Doğan: Teyakkuz halindeyiz

Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. DSİ, AFAD ve SASKİ ekipleri de sahada olumsuzluk yaşanan noktalarda çalışmalarını sürdürüyor.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.