SAMSUN’DA ŞOK İNTİHAR!
Samsun’da kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doktor, evinde kravatıyla kendini asarak intihar etti

Samsun’un İlkadım İlçesi Adalet Mahallesi’nde yalnız yaşadığı öğrenilen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Erol Yazar (54), girdiği bunalım sonucu evinde kravatıyla kendini kalorifer borusuna asarak intihar etti.
EVİN KAPISINI KIRARAK GİRDİLER
Dr. Erol Yazar’ın annesi ve babası oğullarını ziyaret için evine gitti. Anahtar ile kapıyı açamayan ve oğullarına ulaşamayan aile, polisten yardım istedi. Olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, itfaiye tarafından evin kapısı kırılarak içeri girildiğinde Erol Yazar’ın asılı halde cansız bedeni ile karşılaştı.
EĞİTİM ARAŞTIRMA’DA ÇALIŞIYORDU
Erol Yazar’ın Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yaparken 15 Mart’ta sağlık sorunlarından dolayı emekli olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA