Dolar 37,9275
Euro 41,1958
Altın 3.820,25
BİST 9.523,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 15°C
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 9°C

‘TEKNOFEST GENÇLER İÇİN BİR FIRSAT’

Vali Dağlı, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hazırlıklarıyla birlikte şehrimizin her yerinde hissetmeye başlayacağımız gençlik enerjisi, TEKNOFEST’le zirveye taşınacak” dedi

‘TEKNOFEST GENÇLER   İÇİN BİR FIRSAT’
13 Nisan 2022 16:43

Bu yıl 103’ÜNCÜ yıl dönümünü kutlanacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine ilişkin hazırlıkların görüşüldüğü toplantı, Vali Doç. Dr.Zülkif Dağlı’nın başkanlığında yapıldı. Vali Dağlı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Milli Mücadele’nin ilk adım şehri Samsun’da coşkuyla kutlamak üzere hazırlıkları tüm kurumların iş birliğiyle büyük bir titizlikle sürdürdüklerini açıkladı.

ATATÜRK’ÜN GENÇLİĞE OLAN İNANCI
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurtuluş meşalesini yaktığı şehirde yaşıyor olmanın onurunu ve ayrıcalığını 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarıyla hep birlikte bir kez daha yaşayacağız” diyen Vali Dağlı, toplantıya dair ayrıca şunları söyledi:

“Sizin gibi gençlere malik oldukça, bu vatan ve milletin, şimdiye kadar elde etmeyi başardığı zaferlerin üstüne çok daha büyük zaferler koyabileceğine şüphe etmiyorum, diyerek gençliğe olan inancını ifade eden Atatürk’ün övgüsüne mazhar olan geleceğimizin teminatı gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip çıkan, dünyadaki gelişmelere ayak uyduran ve tüm enerjisini ülkesinin daha da gelişmesine harcayan birer hazine olarak gelecek kuşaklara daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için başta bilim ve teknoloji olmak üzere her alanda hep ön saflarda yer alacağına yürekten inanıyoruz.

TEKNOFEST’TE GENÇLİĞİN HEYECANI VE ENERJİSİ
Bu noktada, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızla ruh ve amaç bütünlüğü oluşturduğunu düşündüğümüz dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST2022’nin hazırlıklarına da hız veriyoruz. 19 Mayıs hazırlıklarıyla birlikte şehrimizin her yerinde hissetmeye başlayacağımız gençlik enerjisi ve heyecanı TEKNOFEST’le zirveye taşınacak. Gençlerimizin, önemli bir fırsat olan bu festivalde ortaya koyacakları projelerle de Atatürk’ün iltifatına layık olmaya gayret göstereceklerine eminiz.”

Toplantıda, Garnizon Komutanı Topçu Albay İbrahim Camcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ve ilgili kurum temsilcileri hazır bulundu.


YORUMLAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.