Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

TERME’DE BİR İLK!

Samsun’da Terme Belediyesi ve kano kulüpleri ile birlikte organize edilen Terme Amazon Kano Festivali, cumartesi günü ilçenin Gölyazı Mahallesi göller bölgesinde gerçekleştirilecek

TERME’DE BİR İLK!
REKLAM ALANI
28 Haziran 2024 17:33

Samsun Terme’de bu yıl ilk kez düzenlenen kano festivali için hazırlıklar hızla devam ediyor. Doğal dokusu ile ön plana çıkan Terme Gölyazı bölgesi, deniz ile yan yana 2 göl ve çok sayıda kanal barındırıyor.

HAZIRLIKLARIMIZ TAMAMLANDI
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Festival hazırlıklarımızı hızla tamamladık. Bölgemizden birçok kano kulübü davetimizi kabul ederek festivalimizin bir parçası oldular. Daha önce bizlerin de deneyimlediği böylesine güzel bir aktivitenin ilçemizde gelişmesi için bu festival ilk adımımız. Bölgenin doğal yapısı o kadar güzel ki festivale katılanlar doğanın bir parçası olacaklar” dedi.

KANO KULÜPLERİNE TEŞEKKÜR
Festival paydaşlarına da teşekkür eden Başkan Kul, “Bu festival bizler için, ilçemiz için çok önemli bu noktada festivali birlikte organize ettiğimiz ve bizlerden bu konuda katkılarını hiç esirgemeyen Başta Ordu Kano Kulübümüze, Giresun Doğa Sporları Kulübümüze Bafra Extrem Spor Kulübümüze ve Terme Amazon Kano kulübümüze teşekkür ederim” diye konuştu.

Terme Belediyesi önünden festival alanına ücretsiz servisler olacağını belirten Başkan Kul, su sporlarını ve doğayı seven herkesi festivale davet etti.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.