Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

TRAMVAY HATTI TAM GAZ!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Şehir Hastanemize ulaşımı sağlayacak tramvay hattımızın güzergahıyla ilgili de çalışmalar sürüyor” dedi

TRAMVAY HATTI TAM GAZ!
REKLAM ALANI
14 Temmuz 2024 16:07

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Şehir Hastanesi ile bağlantı yollarında devam eden çalışmaları Vali Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş ve Milletvekili Ersan Aksu ile birlikte yerinde inceledi.

EN BÜYÜK KAMU YATIRIMLARINDAN
Başkan Doğan, “Bölgemizin en büyük kamu yatırımlarından biri olan Şehir Hastanemiz teknolojik altyapısı ile çevre illerimize de hizmet edecek potansiyelde olacak. Hastanemize ulaşımı sağlayacak tramvay hattımızın güzergahıyla ilgili de çalışmalar sürüyor. Hastanemizin en kısa zamanda hemşehrilerimizin hizmetine sunulması için çalışıyoruz” dedi.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.