Dolar 37,9480
Euro 41,1278
Altın 3.809,98
BİST 9.659,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Sal 12°C
Çar 15°C
Per 16°C
Cum 15°C

TÜFEKCİ’DEN ‘ACİL’ ÇAĞRI!

Samsun’da basın mensuplarıyla bir araya gelen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı İmren Nilay Tüfekci, “Samsun’da uyuşturucuyla mücadele için iş birliği yapmalıyız” dedi

TÜFEKCİ’DEN   ‘ACİL’   ÇAĞRI!
8 Mart 2025 22:06 | Son Güncellenme: 8 Mart 2025 22:09

Samsun’da bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İmren Nilay Tüfekci, basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi. Tüfekci, Tüfekci Vakfı’nın eğitim ve uyuşturucuyla mücadele çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi verdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İmren Nilay Tüfekci, kurucusu olduğu Tüfekci Vakfı’nın çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme yapmak amacıyla Samsun’da basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi. Toplantıda, vakfın eğitime verdiği destek ve uyuşturucuyla mücadele çalışmaları ele alındı.

TÜFEKCİ

SAMSUN ACİL ÖNLEM ALMALI
Samsun’un uyuşturucu kullanımında Türkiye’de en riskli şehirlerden biri haline geldiğini belirten Tüfekci, bu konuda daha güçlü önlemler alınması gerektiğini vurguladı. Samsun’daki ‘uyuşturucu kullanımı’ tehlikesine dikkat çeken Tüfekci, “Uyuşturucu kullanım yaşı 12’ye kadar düştü. Samsun bu konuda acil önlem alması gereken şehirler arasında” dedi.

TÜFEKCİ

YEŞİLAY İLE ORTAK HAREKET
Uyuşturucu bağlantılı suçların hızla arttığınına dikkat çeken İmren Nilay Tüfekci, devlet kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içinde çalışması gerektiğini vurguladı. Vakfın, uyuşturucuyla mücadelede Yeşilay ile ortak projeler yürüttüğünü belirten Tüfekci, toplumun her kesiminden destek beklediklerini ifade etti.

TÜFEKCİ

GENÇLERİN EĞİTİMİNE DESTEK
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Tüfekci, sözlerini, “Eğitim, gençlerin geleceğini şekillendiren en önemli unsur. Uyuşturucu ile mücadelede ve eğitime destek konusunda geri adım atmayacağız” diyerek tamamladı.

TÜFEKCİ

TÜFEKÇİ VAKFI’NDAN BURS
Tüfekci Vakfı, özellikle kadınlar ve gençler için eğitimde fırsat eşitliği sağlamayı hedefliyor. Vakıf halen 200’den fazla öğrenciye burs veriyor ve köy okullarına kütüphaneler kurarak eğitim alanında destek sağlıyor.

Sibel TOPAL