Dolar 34,2207
Euro 37,1313
Altın 2.984,11
BİST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

YEPAŞ ‘PRESTİJ’ LİSTESİNDE!

Samsun’da genel merkezi bulunan YEPAŞ, iş yeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda uzman olan Great Place To Work® Türkiye tarafından ‘Kadınlar İçin En İyi İşverenler Listesi’nde yer aldı

YEPAŞ   ‘PRESTİJ’   LİSTESİNDE!
REKLAM ALANI
3 Ekim 2024 20:34

Great Place To Work® Sertifikası™ sahibi organizasyonların dahil olduğu ‘Kadınlar İçin En İyi İş Yerleri’ Listesi, kadın çalışanlar için sundukları iş yeri deneyimi temel alınarak oluşturuluyor. YEPAŞ, başvuruda bulunan organizasyonlar arasında, kadın çalışanlara yönelik sunduğu yüksek güven kültürü, destekleyici iş yeri uygulamaları ve kapsayıcı yaklaşımlarıyla öne çıkarak En İyi İşverenler arasında yer aldı.

YEPAŞ

GÜVENLİ VE KAPSAYICI ÇALIŞMA ORTAMI
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan YEPAŞ Genel Müdürü Arif Akşam, “Bu değerlendirme, kadın çalışanların iş yerinde güven ve eşitlik temelinde bir deneyim yaşayıp yaşamadığını ve bu deneyimin şirket stratejisiyle ne kadar bütünleştiği sonuçlarına dayanmaktadır. YEPAŞ, bu prestijli listede yer alarak kadın çalışanlar için güvenli, destekleyici ve kapsayıcı bir çalışma ortamı sunduğunu bir kez daha kanıtladı. Kadınların iş yerinde eşit fırsatlara sahip olduğu bir kültür inşa etme konusundaki kararlılığımız, yalnızca şirketimiz için değil, aynı zamanda sektördeki diğer firmalar için de örnek teşkil ediyor” dedi.

YEPAŞ

YEPAŞ Genel Müdürü Arif Akşam

HER ALANDA EŞİT FIRSATLAR
YEPAŞ Genel Müdürü Arif Akşam, ayrıca şunları söyledi:

“Kadınların güçlenmesi, eğitimden liderliğe, sağlık hizmetlerinden ekonomik hayata katılıma kadar her alanda eşit fırsatlar sunmakla başlar. Bu süreç, şiddetten korunma ve hukuki hakların güvence altına alınmasıyla devam eder. Şirketimizdeki kadın çalışanların liderlik pozisyonlarında yer alması ve kariyer yolculuklarının desteklenmesi iş kültürümüzün temel değerleri arasında yer alıyor. Bu kapsamda, UN Global Compact Kadının Güçlenmesi Prensiplerini destekliyor, toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlıyor ve kadınların sesini daha güçlü duyurmak için dayanışma içinde çalışıyoruz.”

SEKTÖRDE ÖRNEK BİR DURUŞ
Arif Akşam son olarak, “YEPAŞ olarak bu başarı, yalnızca çalışanlarımızın mutluluğunu ve motivasyonunu artırmakla kalmıyor, aynı zamanda kadınların iş dünyasında güçlenmesine katkı sağlayarak sektörde örnek bir duruş sergilememizi sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Adil dedi ki:

    O prestijleri sayaç okumayı kabul etmez…