Dolar 34,2285
Euro 37,0764
Altın 3.008,75
BİST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C

‘ZAFER GECESİ’ OLSUN!

Samsunspor, bugün sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı – Beyazlıların hedefi güçlü rakibini yenip, galibiyet serisine devam etmek

‘ZAFER GECESİ’ OLSUN!
REKLAM ALANI
20 Ekim 2024 03:20 | Son Güncellenme: 19 Ekim 2024 20:33

Trendyol Süper Lig 9’uncu haftasında Samsunspor sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Bugün Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 19.00’da oynanacak karşılaşmayı Muhammet Ali Meteoğlu yönetecek. Kırmızı Beyazlılar’ın hedefi, milli aranın ardından şampiyonluğun güçlü adayı olan rakibini yenip yoluna emin adımlarla devam etmek.

Samsunspor, Fenerbahçe'yi ağırlıyor

Ligde 8 maça çıkan Samsunspor, 6 galibiyet, 2 mağlubiyet ile 18 puan elde ederek büyük başarı elde etti. Kırmızı – Beyazlılar’ın rakibi Fenerbahçe ise çıktığı 7 karşılaşmada, 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet elde ederek, 16 puanla 4’üncü sırada yer alıyor.

Samsunspor, Fenerbahçe'yi ağırlıyor

72’NCİ KEZ KOZLAR PAYLAŞILACAK
Kırmızı – Beyazlılar ile Fenerbahçe daha önce 71 kez birbirine rakip oldu. Bunların 14’ünü Samsunspor kazanırken, 18 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe’nin ise 39 galibiyeti bulunuyor.

Samsunspor, Fenerbahçe'yi ağırlıyor

SAMSUNSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ…
Kalede Okan Kocuk, savunmanın sağında Zeki Yavru, solunda Marc Bola, savunmanın ortasında ise Lubomir Satka ile Rick Van Drongelen görev yapacak. Orta sahada Youssef Bennasser ile Celil Yüksel ön libero önlerinde ise Olivier Ntcham oynayacak. Sağ önde Carlo Holse, sol önde ise Arnbor Muja sahaya sürülecek. Forvette ise forma Marius Mouandilmadji’nin.

Samsunspor, Fenerbahçe'yi ağırlıyor

Samsunspor, Fenerbahçe'yi ağırlıyor

2

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.